Trainingen & Stages

Fietstrainingsstage

Drie Nederlanders met dezelfde geboortegrond hebben elkaar gevonden en organiseren een fantastische fietstrainingsstage . In samenwerking met het Italiaanse fietsenmerk 'Bottechia' en de Franse camping 'La vieille ferme' krijgt het fietsen in de Franse Alpen een nieuwe dimensie. De fietsroutes gaan over de mooiste cols van de Zuidelijke Franse Alpen. Je krijgt technische en tactische tips van ex profwielrenner Gert Jacobs. De raspaardjes van het fietsmerk Bottechia staan tot je beschikking op uitgeprobeerd te worden. Je verblijft op de comfortabele 4-sterrencamping La vieille ferme. Er is een sportmasseur om de benen te soigneren voor de uitdaging van de volgende dag.

Geschikt voor iedere serieuze wielrenner met lucht in de longen en lucht in de banden .

In samenwerking met Bert Mulder, fietsenmerk 'Bottechia', ex prof wielrenner Gert Jacobs en gerenommeerd sportmasseur Jan Haze.

Ga hier naar de site van www.cyclo-embrun.com

Klik hier voor een gedetailleerd weekprogramma

Inclusief: 6-daagse fietstraining, 7 nachten verblijf op camping La Vieille Ferme met je eigen kampeeruitrusting, op basis van volpension, exclusief drankjes. Toeslag tenthuur: € 35,00 pp (bij bezetting van 4 personen)/ Toeslag appartementhuur: € 60,00 pp (bij een bezetting van min 4/max 6 personen). Exclusief vervoerskosten.